Bilder från sommaren 1985 på Tjälenshundpensionat!!!!

Vi måste bara publicera dessa 2 bilder som följer här ner. Tusen tack Inger för dessa foton. Mycket har hänt på dessa 22 år. Man kan säga att nu är cirkeln sluten igen för gott och det bästa av allt att vi fick William tillsammans. Jag, Thomas jobbade som "hundpangsslav" hos Inger Sjöström & Christer Edling på Tjälens Hundpensionat sommaren 1982.
Erja  som då bodde i Haparanda jobbade även hon som "hundpangsslav" sommaren 1985. Det var en mycket rolig, arbetsam & lärorik tid att få "slava" där. Inger & Christer har betytt mycket genom hela uppväxten och där såddes det ännu mera "frön" till detta enorma hundintresse som vi båda har sedan barnsben.

På Tjälens hundpensionat hann vi även med att ha vilda & roliga lekar som oftast slutade med vattenkrig!!!
Dessa 2 bilder här nedan visar ett prov på detta. Kan nämna att jag med våld hölls fast och "Slavdrivarna" + medhjälpare lyckades få på mig Erjas kläder!!!!!  :=)

Som ni ser så lyckades jag "fly" ut genom ytterdörren och i samma veva som jag springer ut så får jag en hink vatten över mig!!!!! ;=)

Det här var lite kuriosa om oss själva och det var här som vi träffades för allra första gången........
Både jag och Erja har tagit lärdom av livets skola och ödet slog till och vi träffades igen 20 år senare och då blev det vi......