Vår Norge resa!!!

Först av allt vill vi tacka Erjas pappa och Anny för deras gästfrihet i Stange. Denna vår Norgeresa med tåg blev ett exprement över hur det går att åka tåg så långt med hundar och barn med all dess packning. resultatet blev att nästa gång så tar vi bilen. Vi har varit ute och rest nästan en vecka och haft det jättetrevligt. William är en riktig liten globertrotter. Det som gör det så roligt att vara ute på alla dessa resor är att William är så mysig att resa med för att han också tycker om det.

Hundarna är alltid på topp så snart det börjar på att packas. Ok! hur många Norgevinnare har vi hem nu då??? Nä så lätt är det inte!!!  Det mesta av det bästa var i Hamar. 64st Whippets var anmälda och hela 73st Papillons var anmälda.

Våra papillons vann 1:a pris i sina klasser och Mim blev placerad som 3:a i ökl med Ck & oplacerad i bästa tik.

Inför hemresan hade vi sån tur att få åka bil med Erjas pappa till Storvik, strax utanför Gävle en resa på lätta 38 mil och där hann vi samtidigt "våldgästa" Thomas kusin Krister med familj för att sedan kl:23.54 få skjuts intill Gävle central för att sista sträckan med tåg åka hem till Umeå igen.

Tack till alla som tagit emot oss under våra resor!!!!!......... men pass upp snart bär det av igen.............