Undimoon Super Nova !!!


Foto: Johan Frick-Meijer
Här kommer en bild på vår underbara Undimoon Super Nova som blev BIR och BIS-4 valp vid SKK Nationella utställning i Vännäs!
På samma utställning vann vår bulldog Bellomis Bojjan Biskvhi sitt 4:e BIR på raken detta år! Lillasyster Bellomis Cajsa Caramelle BT-2, CERT hennes 3:e cert för i år!
Collie pojken Undimoon Blue Diamond "Blå" vann BH-2 ! Sist och minst vår lilla papillontik Undimoon Hot Pepper "Snufflan" placerade sig som BT-reserv!!! Så återigen har vi haft en underbar utställningshelg!!!

Österbybruk internationella utställning 29-30 maj 2010 !Foto: Kennel Bellomis


Vi har haft en helt fantastisk helg i Österbybruk !!! På lördag ställde vi vår colliepojke Undimoon Blue Diamond "Blå" för domare Leif-Herman Wilberg,Norge resultat  BH-1 med CERT och BIM  eftersom han bara är 10 månader så fick han inte Cacib.

På söndag ställde vi vår unga whippet Undimoon Call Me Madam Moon "Madam" för domare Jurate Butkiene,Litauen och hon blev 2:a i valpklass med HP.

Bulldoggarna dömdes av Kresten Scheel, Danmark och där vann SEUCH Bellomis Bojjan Biskvhi BT-1, Cacib och BIR  och Bellomis Cajsa Caramelle BT-2 med CERT ! Vädret var växlande men humöret var på topp och vi träffade massor av trevliga människor så helgen har varit helt underbar !!!

Hoppas alla får njuta av den sköna solen som vi fått ha här uppe ett tag nu!