Julefrid! đŸ™đŸ€¶đŸŽ…đŸ§‘â€đŸŽ„

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det rĂ„der Julefrid pĂ„ kennel Undimoon. 💞🙏. SĂ„ hĂ€r pĂ„ Ă„rets sista dagar vill man summera Ă„ret som snart Ă€r slut. Sorg, saknad, ledsamhet men Ă€ven en stor portion glĂ€dje och lycka med. UngefĂ€r dessa ingredienser som ingĂ„r i ens liv.

Under 2022 har vi inte haft nÄgon valpkull. Vi har rest pÄ mÄnga utstÀllningar. Haft det fantastiskt trevligt och roligt.

Team Undimoon! Ni alla som har en Undimoonare, valpköparevÀnner, alla vÀnner i hundvÀrlden som hjÀlpt oss att visa i uppfödargrupperna, Àven visat vÄra hundar individuellt. Ofta har jag och Erja anmÀlt fler hundar Àn vad vi kan visa sjÀlv. Cirkus Warell i farten!!!!!

Tusen, tusen tack för att ni finns för oss och vi för er, men utan alla ni fantastiska vÀnner blir det inte Team Undimoon.

Vill Àven rikta ett stort tack till ni hanhundsÀgare som lÄnat ut era hanar till avel till vÄra valpkullar. Ni alla Àr vÄra Dreamteam!

Stort tack till Borscana ❀ sann djup vĂ€nskap, med ett fantastiskt mentorskap.

Sist men inte minst! IrĂ©ne Österholm som Ă€r vĂ„r stand In och sköter ruljansen nĂ€r vi Ă€r pĂ„ vĂ„ra resor. IrĂ©ne kan vĂ„ra hundar och sköter Hundpensionat Pyssla med bravur. Den fina vĂ€nskap frĂ„n första dagen Ă„r 2009 nĂ€r du kom till oss i Stöcksjö för att hĂ€mta din första Whippet valp. Vi Ă€lskar dig! ❀
KÀnslan de hÀr sista dagarna pÄ 2022 Àr tacksamhet.
VÀl mött inför inför 2023 & dÄ hoppas vi pÄ nÄgon valpkull ska födas pÄ Undimoon.

â€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžđŸ˜â€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžđŸ˜

Â