Julefrid! 🙏🤶🎅🧑‍🎄

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det råder Julefrid på kennel Undimoon. 💞🙏. Så här på årets sista dagar vill man summera året som snart är slut. Sorg, saknad, ledsamhet men även en stor portion glädje och lycka med. Ungefär dessa ingredienser som ingår i ens liv.

Under 2022 har vi inte haft någon valpkull. Vi har rest på många utställningar. Haft det fantastiskt trevligt och roligt.

Team Undimoon! Ni alla som har en Undimoonare, valpköparevänner, alla vänner i hundvärlden som hjälpt oss att visa i uppfödargrupperna, även visat våra hundar individuellt. Ofta har jag och Erja anmält fler hundar än vad vi kan visa själv. Cirkus Warell i farten!!!!!

Tusen, tusen tack för att ni finns för oss och vi för er, men utan alla ni fantastiska vänner blir det inte Team Undimoon.

Vill även rikta ett stort tack till ni hanhundsägare som lånat ut era hanar till avel till våra valpkullar. Ni alla är våra Dreamteam!

Stort tack till Borscana ❤️ sann djup vänskap, med ett fantastiskt mentorskap.

Sist men inte minst! Iréne Österholm som är vår stand In och sköter ruljansen när vi är på våra resor. Iréne kan våra hundar och sköter Hundpensionat Pyssla med bravur. Den fina vänskap från första dagen år 2009 när du kom till oss i Stöcksjö för att hämta din första Whippet valp. Vi älskar dig! ❤️
Känslan de här sista dagarna på 2022 är tacksamhet.
Väl mött inför inför 2023 & då hoppas vi på någon valpkull ska födas på Undimoon.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍❤️❤️❤️❤️😍